0769.255.049 Luni-Vineri, 10:00 - 18:00

Livrare gratuita la comenzi peste 150 RON

Satisfactie garantata - termen de retur 10 zile

  
  

Transport si retururi

Metode de livrare:

Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:


FAN Courier, Livrare in 1-2 zile, 15 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 150.00

Livrarea prin Fan Courier la pretul afisat sa face doar in aria de acoperire peste 3000 de localitati.Aici gasiti o lista cu toate localitatile pentru care nu se percep kilometri exteriori.Retururi produse:

  In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, in conformitate cu prevederile Ordonantei nr. 130 / 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca acesta este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) pentru a putea fi revandut ca produs nou. 

Nu se poate schimba produsul achizitionat la oferta speciala daca in prealabil cumparatorul a fost informat din oferta prezentata in magazin, prin e-mail sau telefonic ca produsul ce urmeaza a fi achizitionat este la oferta speciala datorita unor defecte .

Toate retururile vor putea fi procesate numai cu respectarea conditiilor de mai jos:

Daca doriti sa returnati un produs va rugam sa trimiteti o solicitare la adresa de e-mail contact@bijuterii-din-inox.ro cu detalii despre produs, comanda, data la care a fost livrat.

Numai dupa procesarea si aprobarea acestei notificari de catre S.C STEEL JEWELRY S.R.L, veti putea returna produsul.

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact, sa aiba eticheta fara deteriorari si sa nu fi fost purtate.
Din motive de igiena, produsele purtate nu pot fi returnate.

Daca motivul returului este oricare altul in afara defectelor de fabricatie sau unei comenzi expediate eronat, taxele aferente transportului-retur sunt in sarcina cumparatorului. Prin urmare, nici un retur sosit cu plata ramburs nu va fi acceptat. Deasemenea daca se constata ca produsul a fost deteriorat datorita manipularii gresite in timpul transportului de catre firma de curierat, returul produsului nu este acceptat.

Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, taxele aferente transportului vor fi suportate de catre noi.

  • Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.

Daca solicitarea de retur este aprobata de noi, in functie de optiunea dumneavoastra, www.Bijuterii-Din-Inox.ro va poate returna contravaloarea produselor sau va poate oferi posibilitatea de a schimba produsul. Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat.

Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind aceasi metoda de livrare ca atunci cand a fost trimisa comanda.
Returnarea produselor se va face la adresa S.C STEEL JEWELRY S.R.L, STR.CUZA VODA,BL.52,SC.B,AP.12,PITESTI,ARGES

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Am facut comanda ieri, astazi deja mi s-a livrat prin curier. Sunt foarte incantat de pandantivul din inox.

Bradean Andrei Claudiu

Vezi mai multe marturii