0769.255.049 Luni-Vineri, 10:00 - 18:00

Livrare gratuita la comenzi peste 150 RON

Satisfactie garantata - termen de retur 10 zile

  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro).

Site-ul Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro) este operat de societatea S.C. STEEL JEWELRY S.R.L., cu sediul in STR.Cuza Voda,Bl.52,Sc.B,Ap.12, Arges, Pitesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J03/1147/2008.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro) si a tertilor cu care Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Bijuterii-Din-Inox.ro (bijuterii-din-inox.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  


  

Marturiile clientilor

 

Intrucat a fost prima data cand am cumparat ceva de pe internet, am fost putin sceptic, dar din momentul in care am plasat comanda am fost tratat cu...

I. Mihai

Vezi mai multe marturii